Kontakt

Kontakta gärna Bilspanaren om du har frågor, tips eller något annat på hjärtat. Adressen är bilspanaren@gmail.com.

Egna spaningar
Bidrag i form av bilder på bilar du sett och tror skulle passa på bloggen tas gärna emot! På Bilspanarens Facebooksida kan du själv lägga in bidrag. Har du inte Facebook går det bra mejla. Skriv några rader om du vet något intressant om bilen. Det är också bra om du skriver upp registreringsnumret om det inte syns på bilden. Skriv också om du inte vill att ditt namn/efternamn ska publiceras.

Alla bilder publiceras inte - viljan finns men tyvärr inte tiden. Ibland kan det ju dock bara vara kul att dela sina fynd med någon, eller hur? Någon med samma nördiga intresse som du själv!

Annonsörer
Om du vill annonsera på Bilspanaren är det bara att du höra av dig så kan vi diskutera det. 

5 kommentarer:

 1. Hej. Jag följer din sida hela tiden och gillar verkligen ditt intresse för halvgamla bilar som är på väg att försvinna från gatorna. Jag bor också i Uppsala och försöker ha ögonen öppna för dessa pärlor. Apropå japan-temat: I morse kom jag bakom en orange Honda Civic från -75 i fint skick! Underbar att se! Om jag ser den igen ska jag försöka få en bild. Hälsar Kjell B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar och följer bloggen! Orange Honda Civic! Jag tror jag skulle svimma om jag såg en - den måste du fota om du får chansen.

   Radera
 2. http://www.blocket.se/uppsala/Fiat_Ritmo_Cabrio_Bertone_40679041.htm?ca=6&w=3

  Något att publicera i Klassiker? En idag unik bil!

  SvaraRadera
 3. Hejsan jag har 4st rt 40 och en rt 46 mellan åren 66-69 i min ägo ,samt en hel del delar

  SvaraRadera
 4. mycket trevlig sida att hitta när man slösurfar. Vad har hänt. Finns det intresse att fortsätta?

  SvaraRadera