söndag 23 december 2012

God jul!

Med en Nissan Micra klädd i (brunslaskig) snö önskas Bilspanarens alla läsare en riktigt god jul!

En Micra, ska det va nå´t? Jodå, snart är första generationens Micra borta och glömd så därför passar den väl att uppmärksammas till årets största högtid. Trots att jag passerar denna bil i stort sett varje dag har jag inte skrivit ned registreringsnumret (och jag kan inte kolla det nu eftersom jag just nu inte är hemma i Uppsala) så jag vet egentligen inget om den förutom att den står igensnöad med sommardäcken på.

Jag har också en bild på den från i somras, då tillsammans med den Lancia A112 Abarth jag berättat om tidigare. Där ser man att den ser fin ut i skicket och att den av utseendet att döma torde vara av årsmodell 1986-88. Nissan Micra skrev jag också om i juletid förra året. Du kan läsa om den här.

Klassiker nr 1 2013. De fina bilderna på Luxen tog Simon Hamelius i Klassikers studio.
Till mellandagarna hoppas jag kunna knåpa ihop ett inlägg till. Om det nu inte blir av och du är lässugen, kan jag rekommendera att du köper det nya numret av Klassiker som är ute i butik den 28 december (prenumeranter har den redan). Där kan du läsa köpguiden som avhandlar Saab 900 Turbo - med kalasfina bilder på min bil! I en annan del av tidningen hittar du en stor PV-spaning och där har jag bidragit med flera fynd. Och så finns det ju massor av annat bra också i tidningen som jag inte har någon inblandning i alls. Trevlig läsning!

6 kommentarer: