torsdag 25 april 2013

Going up the Country

Om du tröttnat på inlägg om Volkswagen Golf II så kan jag trösta dig med att jag inte tänkt skriva så mycket mer om den. Förutom idag då. Och rubriken är som tidigare en låttitel, denna gång Canned Heats gamla hit.

Golf Country har jag skrivit om tidigare. Bilden där var väl inte den bästa, men i kommentarerna till det inlägget fick jag tips om en Country i stående Uppsala, så jag tänkte att jag kunde fixa lite bättre bilder. När jag väl begav mig dit fann jag den fina Citroën AX:en jag berättat om tidigare.

Denna Tysklandsregistrerade Country ser ut att vara i ett mycket fint skick. Alla dekaler som visar att detta minsann inte är en vanlig Golf (som om det skulle behövas) sitter på plats. Det är ju inte så snyggt, men lite kul såklart. Hjulen ser lite små ut och bör inte ha suttit på bilen från början, utan verkar komma från en vanlig Golf II.

Inläggstakten på bloggen är låg just nu och jag är rädd att det kommer att vara än mer sporadiskt ett tag framöver. När vi går in i maj månad börjar den kanske tuffaste perioden i mitt jobb och då finns inte så mycket tid och kraft över. Min förhoppning är dock att detta kommer tillbaka och att jag kan vara lite mer aktiv i bloggandet.

Av nummerskylten kan man utläsa att Golfen är hemmahörande
i Barnim i Brandeburg i östra Tyskland.

6 kommentarer:

 1. Schysst bil, kände inte till denna Golfen tidigare men denna ser både tuff och välbehållen ut!

  SvaraRadera
 2. Har för mig att jag sett någon Golf Rolling Stones också, men det kanske var en Golf III.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är Golf III. Fanns en Bon Jovi också samt ett otal andra specialare. På gatan utanför mitt hus står t ex just nu en Golf III Variant "Orlando".

   Radera
 3. Rätt kul med dom kraftiga stötfångarna, men hjulen är spinkiga och helt fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är fel. Det ska vara svarta femekrade aluminiumfälgar som original.

   Radera