fredag 20 maj 2011

Återbesök bland BMW

I söndags gjorde jag ett återbesök hos BMW-bilarna i inlägget som försvann men som nu dykt upp igen. Nu satt det en skylt uppe på platsen som sa att Bildelsimporten AB huserade där. De är tydligen specialiserade på BMW och Mercedes, vilket kanske förklarar en del av bilarna utanför.

Fler bilar hade nu kommit på plats, bland annat denna karamell: BMW 2002 från 1975. Skicket ser riktigt fint, ja förutom att den saknar bakaxel då. Bilen har varit avställd sen i oktober, finns det anledning till oro? En mycket trevlig bil i alla fall som i det här skicket (med bakaxel på plats) borde vara värd en hel del. 1975 var sista årsmodellen för 2002 och ersattes året efter av 3-serien. Snikvarianten 1502 tillverkades dock till och med 1977.

Fler halvgamla BMW finns också här. Notera till exempel 3-serie med E30-karossen som börjar bli ovanliga och 5-serie med E28-karossen som är ännu ovanligare.

Som du förstår blir det kanske fler återbesök här. Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Jag har ett liknande ställe i närheten av där jag bor, dock med tyngdpunkt på ett annat bilmärke. Jag ska ta mig dit och plåta någon dag.

  SvaraRadera
 2. Låter som en plan! Spännande!

  SvaraRadera
 3. Den blå fick ny bakaxelbalk från USA.
  Den är i trafik nu och i mycket bra skick.

  SvaraRadera
 4. Även den grå E28 är besiktad och är i trafik i dag.

  SvaraRadera