fredag 12 oktober 2012

Bilspanaren två år!

Idag är det två år sen jag skrev det första inlägget på Bilspanaren och det ska vi idag fira. Liksom förra året, när det var ettårskalas, så firas det med Saab. Vad passar väl bättre till ett tvåårskalas än två Saab 900 sedan parkerade bredvid varandra?

Den silverfärgade är ju känd för trogna läsare av bloggen. Det är min 900 turbo 16 från 1984 i lyxigt LUX-utförande, som rullat 43500 mil och som ska ställas undan för vintern nästa helg. Den andra är en lätt mossbelupen 900i från 1988 som rullat drygt 12000 mil tillhörande en granne. De brukar allt som oftast stå bredvid varandra, vilket inte bara ser trevligt ut, utan också känns tryggt på något sätt.

Jag tog bilderna ovan i augusti och tyckte att de var passande till detta jubileum, men så skickade Anders, han som nyligen tipsade om en Audi 100 C1, en bild på en kanske ännu mer passande Saab 900, nämligen en jubileumsmodell från 1988! Jag har berättat om ett annat exemplar av denna jubileumsmodell tidigare, men den bilen saknade vid fototillfället de superfula - men supercoola - superincafälgarna, något som dock denna bil har.

Mycket har hänt sedan bloggstarten för två år sedan. Ska man klaga lite så har jag tyvärr inte samma möjlighet att uppdatera bloggen med nya inlägg i samma takt som tidigare. Ska man fokusera på det roliga så har det tillkommit många nya läsare och antalet besökare hittills är nu över 150000. Jag har under hösten nu också träffat en del av er i verkligheten (IRL alltså). Visserligen har det bara varit en handfull, men det är minst lika roligt!

Nu ser jag fram emot en trevlig helg och ett nytt bloggår med både nya spännande bilar och nya trevliga bekantskaper!

4 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig blogg! Man har den äran att gratulera till ett gott nytt bloggår! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis och en eloge för en utmärkt blogg!

    SvaraRadera