fredag 19 augusti 2011

Gilla Bilspanaren!

Som du kanske lägger märke till så har Bilspanaren genomgått en smärre uppfräschning. Tydligast är kanske att jag gjort en ny header, alltså bilden högst upp med bloggens namn. Den nya känns mer rätt (även om jag inte tagit den själv) än den gamla med bild från New York.

Men den stora nyheten är att Bilspanaren nu även finns på Facebook! Klicka på Gilla-knappen så kommer du att hålla dig uppdaterad när nya inlägg publiceras på bloggen. Den huvudsakliga anledningen till Facebooksidan är dock att jag märkt att det finns många där ute som vill bidra med egna bilspaningar. Och intresset verkar öka, vilket är fantastiskt kul! Jag har fått många bidrag från läsare som väntar på att publiceras och jag märker nu att jag inte hinner med i den takt jag skulle vilja. Det beror dels på att jag fått många bidrag och dels att jag gått upp i arbetstid efter semestern. Har du alltså bilspaningar du vill bidra och nå ut snabbt med är det alltså bara att gilla och sätta igång!

Facebook kanske känns lite 2009, men här på Bilspanaren ägnar vi ju inte oss det som är helt nytt!

9 kommentarer:

 1. Hallå där men tyvärr måste jag tyvärr meddela att jag inte gillar bilspanaren....alltså på FACEBOOK..orsaken?
  Jo för jag tillhör en av dom där våga vägra FACEBOOK så jag gillar bilspanaren här istället=)
  Du gör ett kanon jobb med spaningarna.

  SvaraRadera
 2. Tack! Oroa dig inte. Jag kommer att fortsätta som vanligt här på bloggen och dina bidrag kommer förhoppningsvis snart att dyka upp här!

  SvaraRadera
 3. Då ser vi fram mot nya spaningar....på denne sidan då...
  Cortinaherrgårdsvagnen gillades!

  SvaraRadera
 4. Tänkte häromdan på att New York bilden inte riktigt passade, så bytet är helt ok tycker jag.
  Typsnittet på "Bilspanaren" bara sådär om jag skall vara ärlig. Kanske ett typsnitt inpirerat av ett 60-70 tals emblem skulle passa ännu bättre? Annars 10 av 10 i betyg för bloggen som helhet.
  / Henrik

  SvaraRadera
 5. Tackar! Jo. jag hade lite problem att hitta ett bra typsnitt. Jag kör Gimp, som är ett gratisprogram för bildredigering. Men detta är det typsnitt jag började med på Bilspanaren förra året.

  SvaraRadera
 6. Nu gillas bilspanaren av mig. :)
  Jag funderar på att lämna facebook och socialisera med Google+ i stället. Kör parallellt så länge, det är långt ifrån säkert att G+ blir någon hit, även om det tycks finnas många saker som är bättre där.

  SvaraRadera
 7. Välkommen! Jag har fått inbjudan till Google+ men inte kollat in det ännu. För två år sen trodde Facebook skulle vara utdött vid det här laget, men det verkar ju hålla någorlunda fortfarande. Det kommer säkert att dyka upp nåt nytt snart, G+ eller nåt annat.

  SvaraRadera
 8. Den bilden högst upp känns VÄLDIGT bekant! :D
  http://imperial58.blogspot.com/2011/05/sondags-knap.html

  SvaraRadera
 9. Jodå det är den bilden! Gillar den skarpt så jag snodde den. Glömde tacka för att du rotat fram den!

  SvaraRadera