fredag 14 oktober 2011

Sommarkort

Om en vecka är det dags att ställa undan bilen för året och därmed är säsongen definitivt slut. Det blev ganska dåligt med körning i år, både till vardags och för nöjes skull. Ja jag tänkte ju till och med sälja bilen men nu blev det inte så. Annonsen kom ut sent och därmed var intresset ganska svalt och det var glest med andra intressanta objekt som skulle kunna tänkas ersätta bilen. Kanske gör jag ett nytt försök i vår med förhoppning att hitta en annan skön sextio-, sjuttio- eller åttiotalsbil.

Några rena nöjesturer blev det i alla fall. Bland annat åkte jag och min farbror på tisdagsträff i Katrineholm i slutet av juni. Träffen anordnas av Katrineholms fordonshistoriker vid Djulö camping. Jag körde min pärlgrå Volvo 164 från 1971 och min farbor körde sin pärlgrå Volvo PV 444ES från 1953, en treägarbil med skön patina.

På vägen dit och därifrån tog jag några bilder som du ser här. Tyvärr blev de inte så bra (vilket kanske är tur med tanke på att jag körde och höll i kameran...), men visst längtar man till sommaren när man ser dem?

Tänk vilken tuff bild det här kunde ha blivit...


2 kommentarer:

  1. Sommarbilder krävs för att klara de mörka årstiderna! Jag gillar verkligen den översta.

    SvaraRadera